dimarts, 11 de febrer de 2014

INFORMACIÓ 1: #1 AXP Caldes (14-15/3/14) I INSCRIPCIONS OBERTES

#1 AXP Caldes (14-15/3/14)

AQUEST ANY MÉS COMPLETS QUE MAI, PUNTUABLE PER EL CAMPIONAT AVENTURA X-PERIENCE, CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERISTARI I RANKING RAIDER 2014


INFORMACIÓ 1 (11/02/2014): Informacions técniques i inscripcions


Un any més ens hem traslladat a la bonica vila de Caldes de Malavella per estrenar el Campionat Aventura X-Perience.
La cursa Aventura X-Perience Caldes de Malavella, serà doncs la primera proba puntuable per el Campionat, a més a més de ser Campionat de Catalunya Universitari de Raids d'Aventura 2014 i primera proba puntuable per el Rànking Raider 2014.
Caldes de Malavella, és una vila termal ubicada a l'est de la comarca de la Plana de la Selva. Per la seva ubicació, aquesta cursa constarà d'un desnivell baix o mitjà, depenent de les categories, però per no fer tant fàcil el joc, les categories d'elit i aventura disputaran seccions amb distàncies més llargues i sobretot es necessitarà una técnica d'orientació bastant bona per no cometre errors. El circuit d'iniciació serà, com diu el seu nom d'iniciació, pensat per a debutants i amb una dificultat técnica i física baixa.
Recordar-vos que el raid està obert tant a universitaris com a no universitaris, si us llegiu les informacions técniques veureu que tots hi teniu cabuda i hi sereu benvinguts, esculliu la vostra categoria, i si dubteu, pregunteu-nos i us donarem un cop de mà (limitzeroraid[arroba]gmail.com).
El raid es disputarà amb equips de 2 persones sense assistència per a categories elit i aventura. Equips de 2 a 4 persones per categoria iniciació.
CIRCUIT Elit (Campionat Aventura X-Perience Elit, Uni-A femenina, Uni-A mixte i Uni-A masculina):
- Seccions a peu: 35.5 km
- Seccions amb bicicleta: 51.5 km
- Seccions amb patins: 18 km
- Altres modalitats
CIRCUIT Aventura (Campionat Aventura X-Perience Aventura, Uni-B femenina, Uni-B mixte i Uni-B masculina):
- Seccions a peu: 25 km
- Seccions amb bicicleta: 40 km
- Altres modalitats
CIRCUIT Iniciació (Campionat Aventura X-Perience Iniciació, Uni-C femenina, Uni-C mixte i Uni-C masculina):
- Seccions a peu: 15 km
- Seccions amb bicicleta: 20 km
- Altres modalitats
A continuació, podeu descarregar-vos les informacions tècniques de cada una de les categories:

Inscripcions:      ----   INSCRIPCIONS TANCADES  ------ 

Per a consultes poseu-vos en contacte a limitzeroraid@gmail.com.
Queden oficialment obertes les inscripcions al Raid Aventura X-Perience Caldes de Malavella 2014:
Pas 1: Omplir el formulari amb les dades de l'equip AQUÍ.
Pas 2: Només equips elit i aventura. Omplir el doodle que trobareu juntament amb el formulari d’inscripció perque decidiu vosaltres mateixos a quina hora es donarà la sortida el divendres a l’etapa pròleg (ENQUESTA HORA).
Pas 2: Procedir amb el pagament de la quota d'inscripció tal i com s'especifica en el formulari o a la informació tècnica de cada una de les categories.
30 €/persona: Equips elit, aventura i iniciació (amb recàrrec 45 €)
25 €/persona: Equips universitaris, socis
del Club Excursionista Caldes de Malavella,
            Socis Climbat Girona (amb recàrrec 45 €)
Pas 3: NOMÉS EQUIPS UNIVERSITARIS. Contacteu amb el vostre Servei d'Esports corresponent per tal que confirmin la vostra participació com a universitaris. Si no tenim la confirmació no podreu ser inclosos dins la classificació universitaria.


No teniu clara a quina categoria us trobareu millor? Us fa falta algun tipus de material? No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i us assessorarem amb tot el que faci falta! (limitzeroraid[arroba]gmail.com)
¿Necesitáis alguna traducción de la información? No dudéis en contactar con nosotros y os atenderemos encantados (limitzeroraid[arroba]gmail.com).
Est ce-que vous besoin une traduction de l'info ? Ne doutez pas de contacter avec nous et nous vous rencontrerons enchantés (limitzeroraid[arroba]gmail.com).
Do you need any kind of information translation? Don't hesitate to contact with us and we will be happy to answer you (limitzeroraid[arroba]gmail.com).
ORGANITZA:


AMB EL SUPORT DE: COL·LABOREN:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada